“Elegance is not standing out, but being remembered"

Bawal EBRU Ana

Available in Bidang 50 & 55

Remind meSee reviews

Memperkenalkan warna terbaru koleksi EBRU ANA bidang 55 yang mempunyai 26 warna yang sangat menarik. Koleksi EBRU ANA kini hadir bersama promo combo yang berbaloi iaitu [email protected] Siapa yang beli combo ini dapat penjimatan sebanyak RM45. Jadi tanpa berlengah masa lagi, cepat pilih warna warna yang hot sebelum terlepas!

PREMIUM COTTON

Premium Cotton yang senang bentuk, selesa dan tak jarang.

Kualiti yang terbaik antara yang terbaik sehinggakan membuatkan ramai wanita telah jatuh cinta dengan Bawal EBRU Ana ini. Awak perlu cuba sendiri supaya dapat rasai kelembutan dan keselesaan Bawal EBRU Ana

QUALITY VERIFIED

Melalui Proses Semakan Kualiti

Setiap helai tudung di Bidadarihouse akan melalui proses semakan kualiti sebelum dihantar kepada pelanggan. Kami beri jaminan kualiti agar pelanggan merasa selamat dan yakin.

UNIQUE MEASUREMENT

Ukuran Bidang 50 & 55

EBRU Ana berukuran 120x120cm (bidang 50) & 130x130cm (bidang 55). Sesuai bagi yang ingin mencuba tudung berkelabuhan selesa. Boleh kenakan pelbagai gaya tanpa risau aurat terdedah.

PICK YOUR SIZE

Bidang 50
Bidang 55

Value Combo

FREE

SHIPPING (SM) & KOTAK

Bidang 50 & 55 ([email protected])

Lihat Koleksi Sekarang

Bidang 50Bidang 55

USER TESTIMONIES

Maklum Balas Pelanggan EBRU Ana

FAQ

Soalan Lazim

Pengeposan selalunya dibuat sehari selepas pesanan berjaya dibayar. Kecuali pada waktu cuti umum atau hujung minggu bagi negeri Selangor (Sabtu dan Ahad). 

Untuk tudung EBRU Ana kain jenis Premium Cotton memang tak jarang. ☺️

In shaa Allah tak melekap. Boleh refer bahagian testimoni untuk feedback. 

Dari dulu Bidadarihouse dikenali sebagai pengeluar tudung dari Turki. Jadi sehingga kini, kami masih mengekalkan standard ukuran tudung mengikut ukuran tudung Turki, iaitu menggunakan ukuran metrik, bukan inci.

 

Bidang 50 : 120 x 120cm +-2cm

Bidang 60 : 140 x 140cm +-2cm

Buat masa sekarang bidang 55 dari material cotton hanya available untuk bawal cotton Ebru Ana sahaja (material cotton tebal). Boleh campur dengan EVA Basic bidang 50 untuk harga combo.

Pre-Order (2-5 days delivery) adalah tudung yang telah ada di HQ kami, tapi belum melalui semakan kualiti. Jadi masa 2 hingga 5 hari diperlukan untuk tudung melalui proses semakan kualiti dan dipos kepada pelanggan.

Not Much Time Left.

Offer Ends in:

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Dapatkan Sekarang

Bidang 50Bidang 55