“Life is beautiful in its simplicity"

Bawal EVA Basic

Now available in Bidang 50 & 55

Buy NowSee reviews

SUPER PREMIUM COTTON VOILE

Cotton Voile yang dijamin berbeza dari pasaran biasa

Material tudung EVA Basic diperbuat dari material yang khas. Kualiti tudung EVA Basic diyakini pemakai dan anda akan merasa selesa, tidak panas dan tudungnya mudah dibentuk. Anda bukan sahaja kelihatan cantik, malah pasti akan nampak lebih yakin setiap hari.

QUALITY VERIFIED

Melalui Proses Semakan Kualiti

Setiap helai tudung di Bidadarihouse akan melalui proses semakan kualiti sebelum dihantar kepada pelanggan. Kami beri jaminan kualiti agar pelanggan merasa selamat dan yakin.

UNIQUE MEASUREMENT

Ukuran Bidang 50 & 55

Bawal Plain Turki ini berukuran 120x120cm (bidang 50) & 130x130cm (bidang 55). Sesuai bagi yang ingin mencuba tudung berkelabuhan selesa. Boleh kenakan pelbagai gaya tanpa risau aurat terdedah.

PICK YOUR SIZE

Bidang 50
Bidang 55

Value Combo

FREE

SHIPPING (SM) & KOTAK

Bidang 50 & 55 ([email protected])

Lihat Koleksi Sekarang

Bidang 50Bidang 55

Maklum Balas Pelanggan EVA Basic

FAQ

Soalan Lazim

Pengeposan akan dibuat bermula pada 17 Januari 2022 hari Isnin mengikut urutan order. Disebabkan kami akan berpindah pejabat operasi. Pengeposan setiap hari kecuali pada waktu cuti umum atau hujung minggu bagi negeri Selangor (Sabtu dan Ahad).

Bawal Eva Basic materialnya lebih premium & tidak melekap seperti cotton voile biasa. Senang dibentuk & yang penting lebih tebal. 

Untuk warna yang gelap memang tak jarang & tak perlu pakai inner. Tapi untuk warna yang kategori cerah & lembut seperti soft grey & soft peach, untuk lebih secure disarankan untuk memakai inner. ☺️

In shaa Allah tak melekap. Boleh refer bahagian testimoni untuk feedback. 

Dari dulu Bidadarihouse dikenali sebagai pengeluar tudung dari Turki. Jadi sehingga kini, kami masih mengekalkan standard ukuran tudung mengikut ukuran tudung Turki, iaitu menggunakan ukuran metrik, bukan inci.

Bidang 50 : 120 x 120cm +-2cm

Bidang 55 : 130 x 130cm +-2cm

Ya boleh mix dengan kedua bidang 50 & 55. Kami ada promosi combo jimat iaitu dengan pembelian 5 helai hanya RM100, free box dan  free shipping.

Pre-Order adalah tudung yang telah ada di HQ kami, tapi belum melalui semakan kualiti. Jadi masa diperlukan 2-5 hari waktu bekerja untuk tudung melalui proses semakan kualiti dan dipos kepada pelanggan. 

Dapatkan Sekarang

Bidang 50Bidang 55