EVA Basic Restock

Buy 4 @ RM100

 Available Bidang 50,55 & 60

 More than 30 colours

See ProductSee reviews

UNIQUE MEASUREMENT

Ukuran Bidang 50, 55 & 60

Bawal EVA Basic ini berukuran 120x120cm (bidang 50),130x130cm (bidang 55) & 140x140cm (bidang 60). Sesuai bagi yang ingin mencuba tudung berkelabuhan selesa. Boleh kenakan pelbagai gaya tanpa risau aurat terdedah.

Untuk restock kalini kami bawakan pilihan warna-warna baru juga.

Dan khas untuk yang menunggu keluaran bidang 60!

Apa yang bestnya kalau join waiting list?

Haaa, ni rahsia tau. Cuba tengok apa yang awak akan dapat kalau join waiting list kali ni.

QUALITY VERIFIED

Setiap helai tudung di Bidadarihouse akan melalui proses semakan kualiti sebelum dihantar kepada pelanggan. Kami beri jaminan kualiti agar pelanggan merasa selamat dan yakin.

MINOR DEFECT

Minor Defect adalah tudung-tudung yang tidak melepasi standard QC yang telah kami tetapkan. Antara defect adalah ukuran segi tiga tak sama panjang, sedikit kesan kotor, benang tepi, dan permukaan tudung. Walaubagaimanapun, kesan defect adalah tidak ketara, jadi anda tetap boleh tampil dengan yakin.

Grab Yours Now

Limited Stock & Best Price

  • Turki Printed
  • EVA Basic
  • Bawal Cotton Turki (BCT)
  • ZAHRA Series
  • EZRA Iki
  • End Curve

TURKI PRINTED - SOFT COTTON TURKI

Tudung printed pertama kolaborasi Wany Hasrita x Bidadarihouse menampilkan 5 design dengan 6 pilihan warna untuk digayakan setiap hari. Cotton yang lembut dari Turki menjanjikan keselesaan kepada si pemakai tanpa rasa ragu. Available bidang 50 & 55.

EVA BASIC - SUPER PREMIUM COTTON VOILE

Cotton Voile yang dijamin berbeza dari pasaran biasa. Material tudung EVA Basic diperbuat dari material yang khas. Kualiti tudung EVA Basic diyakini pemakai dan anda akan merasa selesa, tidak panas dan pastinya mudah dibentuk. Anda bukan sahaja kelihatan cantik, malah pasti akan nampak lebih yakin setiap hari. Available bidang 50 & 55.

BAWAL COTTON TURKI - SOFT COTTON TURKI

Cotton Turki yang lembut dan tak jarang. Kain yang lembut memberikan kemudahan untuk anda memastikan awning sentiasa on point. BCT antara koleksi yang menjadi kegemaran ramai. Kain Cotton yang lembut akan membuatkan anda jatuh cinta pada pemakaian yang pertama. Available bidang 50 & 55.

ZAHRA SERIES - SOFT COTTON TURKI

Koleksi Printed terhad menggunakan material Cotton Turki yang lembut dan tak jarang. Kain yang lembut memberikan kemudahan untuk anda memastikan awning sentiasa on point. ZAHRA Series menampilkan 2 design yang berlainan dengan warna-warna pastel pastinya menjadi kegemaran ramai. Available bidang 50 & 60.

EZRA IKI - CHIFFON ARITACHI

Sifon Yang Lembut dan Tidak Panas. Fabrik EZRA Iki telah dipilih dengan teliti dan digunakan oleh pengguna tegar di Bidadarihouse. Fabrik EZRA iki juga tahan lasak dan senang untuk diurus. Available bidang 50 & 55.

END CURVE - PREMIUM TURKISH CHIFFON

Sifon Berkualiti Tinggi dari Turki. Seiring dengan nama, Bawal End Curve ini diperbuat daripada sifon ringan dan berkualiti yang diimport khas dari Turki. Selain tampil anggun, kain tudung yang lembut ini juga memberikan keselesaan sepanjang hari. Sesuai untuk digayakan ke tempat kerja dan juga pada hari-hari istimewa. Available bidang 48 & 55.

Penghabisan stok Minor Defect yang luar biasa!

Buy 1 Free 1

Open Order 12 PM on 24 May 2022

Order NowSee reviews

Maklum Balas Pelanggan

Maklum Balas Pelanggan

FAQ

Soalan Lazim

Ye betul. Boleh MIX dengan bidang 50, 55 atau 60 untuk kombo [email protected]

Ya boleh. FREE SHIPPING valid untuk pembelian kombo [email protected]

Dari dulu Bidadarihouse dikenali sebagai pengeluar tudung dari Turki. Jadi sehingga kini, kami masih mengekalkan standard ukuran tudung mengikut ukuran tudung Turki, iaitu menggunakan ukuran metrik, bukan inci.

Bidang 50 : 120 x 120cm +-2cm

Bidang 55 : 130 x 130cm +-2cm

Bidang 60 : 140 x 140cm +-2cm

Kombo ni akan tamat anytime tau.

Klik button kat bawah dan ambil tindakan segera!

Not Much Time Left.

Offer Ends in:

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds