“Life is beautiful in its simplicity"

Bawal EVA Basic

Available in Bidang 50 & 60

Remind meSee reviews

Memperkenalkan tudung terbaru dari Bidadarihouse iaitu EVA Basic yang merupakan tudung yang paling rendah harganya berbanding koleksi yang lain. Peminat tudung Bidadarihouse pasti telah lama menunggu koleksi ini kerana mereka akan mendapat penjimatan yang berlipat kali ganda.

SUPER PREMIUM COTTON VOILE

Cotton Voile yang dijamin berbeza dari pasaran biasa

Material tudung EVA Basic diperbuat dari material yang khas. Kualiti tudung EVA Basic diyakini pemakai dan anda akan merasa selesa, tidak panas dan tudungnya mudah dibentuk. Anda bukan sahaja kelihatan cantik, malah pasti akan nampak lebih yakin setiap hari.

QUALITY VERIFIED

Melalui Proses Semakan Kualiti

Setiap helai tudung di Bidadarihouse akan melalui proses semakan kualiti sebelum dihantar kepada pelanggan. Kami beri jaminan kualiti agar pelanggan merasa selamat dan yakin.

UNIQUE MEASUREMENT

Ukuran Bidang 50 & 60

EVA Basic berukuran 120x120cm (bidang 50) & 140x140cm (bidang 60). Sesuai bagi yang ingin mencuba tudung berkelabuhan selesa. Boleh kenakan pelbagai gaya tanpa risau aurat terdedah.

PICK YOUR SIZE

Bidang 50
Bidang 60

Lihat Koleksi Sekarang

Bidang 50Bidang 60

USER TESTIMONIES

Maklum Balas Pelanggan EVA Basic

FAQ

Soalan Lazim

Pengeposan selalunya dibuat sehari selepas pesanan berjaya dibayar. Kecuali pada waktu cuti umum atau hujung minggu bagi negeri Selangor (Sabtu dan Ahad). 

Bawal Eva Basic materialnya lebih premium & tidak melekap seperti cotton voile biasa. Senang dibentuk & yang penting lebih tebal. 

Untuk warna yang gelap memang tak jarang & tak perlu pakai inner. Tapi untuk warna yang kategori cerah & lembut seperti soft grey & soft peach, untuk lebih secure disarankan untuk memakai inner. ☺️

In shaa Allah tak melekap. Boleh refer bahagian testimoni untuk feedback. 

Dari dulu Bidadarihouse dikenali sebagai pengeluar tudung dari Turki. Jadi sehingga kini, kami masih mengekalkan standard ukuran tudung mengikut ukuran tudung Turki, iaitu menggunakan ukuran metrik, bukan inci.

 

Bidang 50 : 120 x 120cm +-2cm

Bidang 60 : 140 x 140cm +-2cm

Buat masa sekarang bidang 55 dari material cotton hanya available untuk bawal cotton Ebru Ana sahaja (material cotton tebal). Boleh campur dengan EVA Basic bidang 50 untuk harga combo.

Pre-Order (2-5 days delivery) adalah tudung yang telah ada di HQ kami, tapi belum melalui semakan kualiti. Jadi masa 2 hingga 5 hari diperlukan untuk tudung melalui proses semakan kualiti dan dipos kepada pelanggan.

Not Much Time Left.

Offer Ends in:

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Dapatkan Sekarang

Bidang 50Bidang 60