Bawal Stripes Turki

 

 

Now available in Bidang 50 & 60

Buy nowSee reviews

CHIFFON TURKI

Sifon Turki bercorak jalur unik

Bawal Stripes Turki sentiasa punyai permintaan yang tinggi. Oleh sebab tu, kami bawakan edisi khas untuk peminat Bawal Stripes Turki dengan kuantiti terhad.

QUALITY VERIFIED

Melalui Proses Semakan Kualiti

Setiap helai tudung di Bidadarihouse akan melalui proses semakan kualiti sebelum dihantar kepada pelanggan. Kami beri jaminan kualiti agar pelanggan merasa selamat dan yakin.

UNIQUE MEASUREMENT

Ukuran Bidang 50 & 60 Turki

Bawal Stripes berukuran 120x120cm (bidang 50) & 140x140cm (bidang 60). Sesuai bagi yang ingin mencuba tudung berkelabuhan selesa. Boleh kenakan pelbagai gaya tanpa risau aurat terdedah.

Lihat Koleksi Sekarang

Bidang 50Bidang 60

USER TESTIMONIES

Maklum Balas Pelanggan EVA Basic

FAQ

Soalan Lazim

Pengeposan akan dibuat bermula 16 Oktober mengikut urutan order yang masuk. Kecuali pada waktu cuti umum atau hujung minggu bagi negeri Selangor (Sabtu dan Ahad).

Kedua-dua jenis bawal ini diimport khas dari Turki, tetapi dari segi ketebalan, bawal stripes adalah sedikit tebal dan perbezaan utama adalah pada corak stripes yang ada pada tudung stripes Turki.

In shaa Allah bila dipakai tak jarang

In shaa Allah tak melekap. Boleh refer bahagian testimoni untuk feedback. 

Buat masa sekarang Bidang 55 material chiffon hanya available untuk Bawal Ezra Iki (Chiffon Aritachi) sahaja.

Nombor tracking akan dihantar melalui WhatsApp dan emel setelah parcel dipos kepada pelanggan. Pastikan emel dan nombor telefon yang dimasukkan adalah betul

Pre-Order ends in...

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Dapatkan Sekarang

Buy now