Year End Sale Bidadarihouse

5 Helai @ RM100

Free Shipping & MIX All Collection

Open Order 12 PM on 20 December 2021

Buy nowSee reviews

EZRA IKI - CHIFFON ARITACHI

Sifon Yang Lembut dan Tidak Panas. Fabrik EZRA Iki telah dipilih dengan teliti dan digunakan oleh pengguna tegar di Bidadarihouse. Fabrik EZRA iki jugak tahan lasak dan senang untuk diurus. Available bidang 50 & 55.

EVA BASIC - SUPER PREMIUM COTTON VOILE

Cotton Voile yang dijamin berbeza dari pasaran biasa. Material tudung EVA Basic diperbuat dari material yang khas. Kualiti tudung EVA Basic diyakini pemakai dan anda akan merasa selesa, tidak panas dan tudungnya mudah dibentuk. Anda bukan sahaja kelihatan cantik, malah pasti akan nampak lebih yakin setiap hari. Available bidang 50 & 60.

EBRU ANA - PREMIUM COTTON

Premium Cotton yang senang bentuk, selesa dan tak jarang. Kualiti yang terbaik antara yang terbaik sehinggakan membuatkan ramai wanita telah jatuh cinta dengan Bawal EBRU Ana ini. Awak perlu cuba sendiri supaya dapat rasai kelembutan dan keselesaan Bawal EBRU Ana. Available bidang 50 & 55.

BAWAL COTTON TURKI - SOFT COTTON TURKI

Cotton Turki yang lembut dan tak jarang. Kain yang lembut memberikan kemudahan untuk anda dimana senang bentuk dan awning on point. BCT antara koleksi yang menjadi kegemaran ramai. Kain lembut buat anda jatuh cinta pada pemakaian pertama. Available bidang 50.

PLAIN TURKI - PREMIUM TURKISH CHIFFON

Sifon Berkualiti Tinggi dari Turki. Seiring dengan nama, Bawal Plain Turki ini diperbuat daripada sifon ringan dan berkualiti yang diimport khas dari Turki. Selain tampil anggun, kain tudung yang lembut ini juga memberikan keselesaan sepanjang hari. Sesuai untuk digayakan ke tempat kerja dan juga pada hari-hari istimewa. Available bidang 50 & 60.

STRIPES - CHIFFON TURKI

Sifon turki yang didatangi dengan corak stripes. Stripes turki diperbuat daripada sifon ringan dan berkualiti diimport dari Turki. Dengan corak stripes memberikan anda lebih bergaya. Available bidang 50 & 60.
OMERA 36 Chalky Milk

OMERA - KILIMA COTTON TURKI

Sifon Berkualiti Tinggi dari Turki. OMERA Plain is a beautiful collaboration between Bidadarihouse & Princessmeenie, Available bidang 50

Pelbagai Hadiah Menanti untuk Anda

Cabutan Bertuah & Giveaway

Open Order 12 PM on 20 December 2021

Order NowSee reviews

Planner 2022 bernilai RM25 untuk 50 orang terawal (pembelian RM100 keatas)

Cabutan bertuah Telekung Siti Khadijah bernilai RM169 untuk 3 orang (setiap pembelian COMBO)

Maklum Balas Pelanggan

FAQ

Soalan Lazim

Ye betul. Boleh MIX dengan semua koleksi, bidang, minor defect dan quality checked.

 

Contoh:

Beli 3 helai tudung EBRU Ana dan 2 minor defect plain turki. Akan dapat harga RM100

Cabutan bertuah Telekung Siti Khadijah bernilai RM169 untuk 3 orang yang bertuah. Dengan setiap pembelian COMBO [email protected] akan dapat 1 nama untuk cabutan bertuah,

Planner 2022 bernilai RM25 untuk 50 orang terawal dengan pembelian RM100 keatas. Kita akan bagi kepada 50 orang yang terawal buat pembelian dan pembayaran.

Setiap tudung Bidadarihouse akan melalui semakan kualiti. Jadi masa diperlukan untuk tudung melalui proses semakan kualiti dan dipos kepada pelanggan. YES2021 akan dipos bermula 24 Disember InsyaAllah. Nanti akan nombor tracking akan diberikan.

Ya boleh. Kita bagi special utk YES2021 kalini dengan FREE SHIPPING untuk pembelian [email protected]

In shaa Allah tak melekap. Boleh refer bahagian testimoni untuk feedback.

Dari dulu Bidadarihouse dikenali sebagai pengeluar tudung dari Turki. Jadi sehingga kini, kami masih mengekalkan standard ukuran tudung mengikut ukuran tudung Turki, iaitu menggunakan ukuran metrik, bukan inci.

Bidang 50 : 120 x 120cm +-2cm

Bidang 55 : 130 x 130cm +-2cm

Bidang 60 : 140 x 140cm +-2cm

Not Much Time Left.

Offer Ends in:

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Dapatkan Sekarang

See collection