“Eye-catching printed designs, all imported from Turkey"

Bawal Printed ZAHRA Series

Now available in Bidang 50 & 60

Buy NowSee reviews

Bidang 50 (120x120cm)

Bidang 60 (140x140cm)

COTTON TURKI

Cotton Yang Lembut dan Tidak Panas

Fabrik Printed ZAHRA Series telah dipilih dengan teliti dan digunakan oleh pengguna tegar di Bidadarihouse. Fabrik ZAHRA Series jugak tahan lasak dan senang untuk diurus.

QUALITY VERIFIED

Melalui Proses Semakan Kualiti

Setiap helai tudung di Bidadarihouse akan melalui proses semakan kualiti sebelum dihantar kepada pelanggan. Kami beri jaminan kualiti agar pelanggan merasa selamat dan yakin.

Bawal Printed ZAHRA Series

RM59 Sehelai

Dengan 2 Design & 12 Warna

Bidang 50 & 60 ([email protected])

Lihat Koleksi Sekarang

Bidang 50Bidang 60

FAQ

Soalan Lazim

Pengeposan selalunya dibuat sehari selepas pesanan berjaya dibayar. Kecuali pada waktu cuti umum atau hujung minggu bagi negeri Selangor (Sabtu dan Ahad). 

Bawal Printed Zahra Series  materialnya lebih premium & tidak melekap seperti cotton biasa. Senang dibentuk & yang penting lebih lembut. 

Untuk warna yang gelap memang tak jarang & tak perlu pakai inner. Tapi untuk warna yang kategori cerah & lembut seperti soft grey & soft peach, untuk lebih secure disarankan untuk memakai inner. ☺️

In shaa Allah tak melekap. Cotton Turki kainnya lembut jadi takkan melekap. 

Dari dulu Bidadarihouse dikenali sebagai pengeluar tudung dari Turki. Jadi sehingga kini, kami masih mengekalkan standard ukuran tudung mengikut ukuran tudung Turki, iaitu menggunakan ukuran metrik, bukan inci.

 

Bidang 50 : 120 x 120cm +-2cm

Bidang 60 : 140 x 140cm +-2cm

Buat masa sekarang bidang 55 dari material cotton hanya available untuk bawal cotton Ebru Ana sahaja (material cotton tebal). Boleh campur dengan EVA Basic bidang 50 untuk harga combo.

Bawal Printed Zahra Series kali ini kita bawakan 2 design yang menarik dengan 12 pilihan warna kegemaran ramai. Boleh lihat pada gambar bidang diatas.

OPEN ORDER

Offer Start in:

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Dapatkan Sekarang

Bidang 50Bidang 60